Supersterk
Stijlvol
Compact
Goedkoop

Kwalitatieve pagodetenten

Kwaliteit is topprioriteit voor TecTronic Pagodetenten. Daarom maken we voor onze pagode tenten enkel gebruik van duurzaam en ultrastevig materiaal!
Pagodetent met stevige aluminium profielen

Stevige aluminium profielen

Het kader van de pagodetent bestaat uit stevige, maar lichte buizen uit geanodiseerd aluminium. Met een diameter van 60 mm en 2,5 mm wanddikte kunnen ze zeker tegen een stootje! Omdat de liggers van het dakframe tweedelig zijn, zijn de langste stukken slechts 2,5 m lang. Hierdoor is de pagode zeer compact en makkelijk te vervoeren. Beide delen maakt u vast aan elkaar door ze aan de koppelstukken te vijzen.


Koppelingen uit gegalvaniseerd staal houden het alu frame van de pagodetent bijeen

Koppelingen uit gegalvaniseerd staal

Koppelstukken uit gegalvaniseerd staal houden het frame van de pagodetent bijeen. De hoekstukken zijn voorzien van een forse haak om de spanningskabels voor de nokpaal aan vast te maken.


Galvanisé kabels houden de nok van de pagode op spanning

Robuuste kabels als nokspanning

Robuuste galvaniseerde kabels ondersteunen de nokpaal van uw tent. Deze hangt u met de haak diagonaal vast aan de hoekstukken. De nokpaal is onderaan voorzien van 4 stalen pootjes om ze op het kruispunt van de kabels te plaatsen. Door aan de kabelspanners te draaien, brengt u de nok perfect op spanning.


Pagodetent met zeilen uit 1000 denier pvc

Dakzeil en zijwanden uit ultrasterk pvc

De zeilen van de piramidetent zijn gemaakt van 1000 denier pvc (650 gr/m2). Ze zijn scheurbestendig, perfect wind- en waterdicht, brandvertragend (B1, M2) en bestand tegen temperaturen tussen -30 en 70°C.

Zowel dakzeil als zijwanden zijn glanzend wit. Omdat ze UV-werend zijn met >6 kleurvastheid, blijven ze hun mooie kleur behouden en worden ze niet snel gelig door blootstelling aan (zon)licht. Bovendien zijn de zeilen van uw pagodetent schimmelwerend, zelfreinigend en makkelijk schoon te maken!


Kedersysteem om de zijwanden te bevestigen aan de profielen van de piramidetent

Kedersysteem

De zijwanden van uw pagodetent maakt u met een kedersysteem vast aan het frame. Geen genkoei met lussen en ringen, want u hoeft de panelen gewoon in de profielen te schuiven. Zo bespaart u flink wat opzettijd!


Pagodetent met strak dakzeil dankzij spanbanden met ratels

Spanbanden met ratels voor strak dakzeil

Om het dakzeil aan te spannen, zijn de hoeken voorzien van een spanband met ratel. Deze spanband maakt u met een haakje vast in de profielen. Door de ratel aan te spannen, brengt u het dakzeil op spanning.


Pagodetent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@pagodetenten.be