Supersterk
Stijlvol
Compact
Goedkoop

Pagodetent 5x5 meter

Scherpe prijzen, schitterende looks en bovendien... alleen maar ultrastevig materiaal. Wie kiest voor een TecTronic pagodetent, kiest voor kwaliteit!

Pagodetent 5x5 m te koop:

Pagodetent 5x5 kopen

Het elegante dak met stalen piek springt onmiddellijk in het oog. Dit stijlvolle, witte dak is vervaardigd uit ultrasterk pvc met een grammage van 750 gr/m2. De cijfers liegen er niet om, dit zeil is ultrastevig en bovendien brandvertragend, UV-werend en schimmelbestendig.

Geen stevige pagodetent zonder een stevig frame. En dat krijgt u ook. 64,5 mm dikke buizen (2,5 mm wanddikte) uit geanodiseerd aluminium en koppelingen uit gegalvaniseerd staal geven uw tent een meer dan solide basis.

Maak uw pagodetent wind - en waterdicht met een set zijwanden. Deze zijn standaard niet inbegrepen, maar u bestelt ze er gemakkelijk bij. Per set zijwanden krijgt u 2 wanden met grote kerkramen en 2 blinde met ritssluiting. Geen geknoei met lussen en ringen. U schuift de zijwanden gewoon in de profielen van uw pagode tent met een handig kedersysteem.

Uw pagodetent vervoeren in een kleine bestelwagen? Dat kan! Omdat de langste onderdelen slechts 2,5 m lang zijn, is uw tent compact en makkelijk vervoerbaar.Specificaties:


Inhoud verpakking:


Pagodetent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@pagodetenten.be