Supersterk
Stijlvol
Compact
Goedkoop

Pagodetent 5x5 meter

Scherpe prijzen, schitterende looks en bovendien... alleen maar ultrastevig materiaal. Wie kiest voor een TecTronic pagodetent, kiest voor kwaliteit!

Pagodetent 5x5 m te koop:

Pagodetent 5x5 kopen

Het elegante pagode dak met stalen piek springt onmiddellijk in het oog. Dit stijlvolle, witte dak is vervaardigd uit 1000 denier pvc met een grammage van 650 gr/m2. De cijfers liegen er niet om, dit zeil is ultrastevig. Bovendien is uw pagodetent waterdicht, UV-werend én brandvertragend.

Geen stevige pagodetent zonder een stevig frame. En dat krijgt u ook. 60 mm dikke buizen (2,5 mm wanddikte) uit geanodiseerd aluminium en koppelingen uit gegalvaniseerd staal geven uw tent een meer dan solide basis. U houdt de nokpaal op spanning met robuuste stalen kabels. Even draaien aan de kabelspanners en de nokpaal staat blokvast.

Maak uw pagodetent winddicht met een set zijwanden. Deze zijn standaard niet inbegrepen, maar u bestelt ze makkelijk bij. Per set zijwanden krijgt u 2 wanden met grote kerkramen en 2 blinde met ritssluiting. Geen geknoei met lussen en ringen. U schuift de zijwanden gewoon in de profielen van uw pagode tent met een handig kedersysteem.

Uw pagodetent vervoeren in een kleine bestelwagen? Dat kan! Omdat de langste onderdelen slechts 2,5 m lang zijn, is uw tent compact en makkelijk vervoerbaar.


Op aanvraag is deze pagodetent ook te koop in de afmetingen 3x3 m en 4x4 m. Contacteer ons voor meer info.


Specificaties:


Inhoud verpakking:


Pagodetent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@pagodetenten.be