Supersterk
Stijlvol
Compact
Goedkoop

Piramidetent 5x5 meter

Deze 5x5 piramidetent is gemaakt om lange tijd mee te gaan. Ze is van kop tot teen opgebouwd uit alleen maar ultrastevig materiaal!

Piramidetent 5x5 m te koop:

Piramidetent 5x5 kopen

Het kader alleen al is het toonbeeld van stevigheid! 60 mm dikke buizen (2,5 mm wanddikte) uit 6061-T6 aluminium geven uw piramidetent een robuuste basis. Dit is hetzelfde aluminium dat voor vliegtuigen gebruikt wordt omdat het zowel licht als supersterk is. Met koppelingen uit gegalvaniseerd staal en vijzen zet u het kader in elkaar.

Om de nokpaal van uw piramidetent op te spannen, zijn de hoekstukken van het dakframe diagonaal met elkaar verbonden door forse stalen kabels. Even aan de kabelspanners draaien en de nok is perfect op spanning!

Een waterdichte piramide tent verzekerd dankzij het dikke dakzeil uit wit pvc (1000D, 650 gr/m2). Dit zeil is bovendien brandvertragend, UV-werend en zelfreinigend! U krijgt het mooi strak door de hoeken via spanband met ratel vast te maken aan de profielen.

Uw piramidetent winddicht afsluiten? Koop dan een set zijwanden bij uit hetzelfde kwaliteitsmateriaal als het dakzeil! Per set krijgt u 2 wanden met grote kerkramen en 2 blinde wanden met rits. U schuift ze moeiteloos in de profielen met een handig kedersysteem. Sterker dan ringen of lussen en bovendien een stuk sneller!

Geen zin om te sleuren met lange, zware stukken? Hoeft ook niet! Deze piramide tent is zeer licht en compact. Bovendien zijn de langste stukken slechts 2,5 m lang, waardoor u ze zelfs vervoert met een kleine bestelwagen!


Op aanvraag is deze piramidetent ook te koop in de afmetingen 3x3 m en 4x4 m. Contacteer ons voor meer info.


Specificaties:


Inhoud verpakking:


Pagodetent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@pagodetenten.be