Supersterk
Stijlvol
Compact
Goedkoop

Pyramidetent 5x5 meter

Betaalbare kwaliteit is een feit bij deze 5x5 pyramidetent. Want voor een scherpe prijs heeft u al een pyramide tent in huis van topkwaliteit!

Pyramidetent 5x5 m te koop:

Pyramidetent 5x5 kopen

Het elegante puntdak met stalen piek springt onmiddellijk in het oog. Dit stijlvolle dakzeil is vervaardigd uit glanzend wit pvc (1000 denier, 650 gr/m2. Het is brandvertragend (B1, M2), waterdicht en UV-werend. Elke hoek is voorzien van een spanband met ratel die u met het haakje vastmaakt in de staanders. Door de ratel aan te spannen, krijgt u een mooi strak dakzeil.

Ook de zijwanden zijn gemaakt uit dit ultrasterk pvc. Deze zijn standaard niet inbegrepen bij onze pyramide tenten, maar kan u makkelijk bijbestellen. Per set zijwanden krijgt u 2 wanden met grote kerkramen en 2 blinde met ritssluiting. Via een handig kedersysteem schuift u ze in de profielen.

Het frame van de pyramide tent bestaat uit dikke aluminium profielen (60 mm diameter, 2,5 mm wanddikte) en koppelingen uit gegalvaniseerd staal. De nokpaal wordt ondersteund door kabels uit gegalvaniseerd staal die u met haken vastmaakt aan de hoekstukken van het dakframe. Door aan de kabelspanners te draaien, spant u de nok van de pyramidetent op.

Vervoeren en opbergen gaat makkelijk, want onze pyramidetenten zijn licht en compact. Met stukken van max. 2,5 m lang, kan u ze zelf vervoeren met een kleine bestelwagen!


Op aanvraag is deze pyramidetent ook te koop in de afmetingen 3x3 m en 4x4 m. Contacteer ons voor meer info.


Specificaties:


Inhoud verpakking:


Pagodetent kopen?

Contacteer ons voor een offerte op maat!

Industrielaan 26
8810, Lichtervelde, België
+32(0) 51 54 54 25
info@pagodetenten.be